CONTROLUL CALITATII &
SIGURANTA

Controlul calitatii si al sigurantei este din ce in ce mai important in managementul oricarei afaceri bazata pe imbunatatirea continua a competitivitatii, intr-un mediu cu schimbari exponentiale in contextul globalizarii pietei.

Pentru a mentine o buna performanta economica, companiile trebuie sa utilizeze solutii din ce in ce mai eficiente, care au ca scop minimizarea pierderilor, a re-procesarilor, returnarilor si reclamatiilor, prevenirea erorilor si satisfacerea cerintelor clientilor. Si toate acestea intr-o matrice de productivitate, cost si timp, care sa va garanteaze profitul.

Calitatea produselor este vitala in orice afacere!

Iar solutiile noastre va sustin in toate etapele verificarii ei

CANTARIRE

CANTARIRE

Indiferent de aplicatia pe care o aveti si mediul in care functionati va propunem sisteme de cantarire de incredere.
Afla Mai Multe

INSPECTIA CALITATII

INSPECTIA CALITATII

Sistemele vision sunt aliatul dvs. pentru aplicatii variate de inspectie a calitatii.
Afla Mai Multe

SIGURANTA

SIGURANTA

Produse pentru siguranta produselor, a personalului si a operarii cu echipamente.
Afla Mai Multe

01

CANTARIRE

Sisteme de cantarire

Oferim solutii variate de la sisteme mobile de cantarire la cantare pentru laborator si solutii personalizate. Aceasta include o gama larga de componente, solutii electronice si software, pentru automatizarea industriala si integrarea sistemelor.

indicatoare de cantarire

Indicatoare de greutate

Indicatoarele de greutate au un ecran digital cu informatii customizabile, pentru conectarea la platformele de cantarire. 

celule de cantarire dini argeo

Celule de cantarire & kit-uri de cantarire

Fiabilitate si precizie de citire in sistemele automate de cantarire industriale

solutii cantarire mobile

Solutii de cantarire mobile

Transpalete manuale cu cantarire integrata, cantare pentru macarale, cantare speciale pentru paleti.

cantare industriale dini argeo

Cantare industriale

Cantare multifunctionale si balante de laborator. Cantare pentru aplicatii specifice, pentru industria alimentara si retail.

axe de cantarire dini argeo

Axe de cantarire

Platforme de cantarire care va permit sa calculati greutatea unui vehicul in tranzit, insumand diferitele axe, cantarite fie in stationare fie in miscare.

sisteme de cantarire atex

Solutii de cantarire ATEX (pentru medii periculoase)

Marea majoritate a sistemelor de cantarire  sunt disponibile si in varianta atestata ATEX, pentru medii periculoase.

02

CONTROLUL CALITATII CU SISTEME VISION

Inspectia calitatii

Pentru a pastra loialitatea consumatorilor si a evita retururile costisitoare din piata sunt necesare precizie in inspectia calitatii produselor precum si in verificarea integritatii si a corectitudinii ansamblurilor. Conformitatea marcajelor este o alta componenta importanta in inspectia calitatii unui produs.

inspectie nivel de umplere cognex

Inspectia produselor si a componentelor

Inspectia produselor presupune verificarea integritatii, calitatii, defectelor, orientarea pieselor inainte de asamblarea finala etc. Cu sisteme vision puteti verifica daca produsele si bunurile ambalate nu prezinta defecte, daca nivelul de umplere este cel corect in cazul lichidelor sau daca inchiderea produsului este corecta, reducand numarul de produse returnate din piata.
ambalare verificare integritate ambalaje

Inspectia asamblului


Un ambalaj cu produse lipsa afecteaza modul in care consumatorii percep calitatea, siguranta si valoarea produsului in sine dar si a marcii. Pentru a evita daunele si a pastra loialitatea fata de marca, asigurati-va ca produsele sunt asamblate conform specificatiilor, ca asamblul este complet si ambalajul este cel corect cu ajutorul sistemelor de inspectie vision.
Verificare integritate etichete

Inspectia marcajelor


Erorile de etichetare care apar in timpul ambalarii pot afecta perceptia consumatorilor asupra calitatii si sigurantei unui produs. Pentru a satisface asteptarile clientilor, este important ca producatorii sa sesizeze defectele de etichetare inainte ca bunurile lor sa ajunga pe piata. Inspectiile cu sistemele vision va asigura ca etichetele sunt plasate corect si nu prezinta falduri, rupturi sau tipariri gresite.

03

SIGURANTA

Siguranta produselor sensibile, a personalului si al interactiunii lui cu echipamentele si utilajele dintr-o intreprindere, sunt toate preocupari a companiilor moderne.

covoare industriale

Siguranta personalului

Covoare pentru uz profesional: o gama larga de covoare ergonomice, anti-statice, de intrare, anti-oboseala si de siguranta pentru medii industriale, comerciale si de servicii alimentare.

siguranta protectie perne aer

Siguranta produselor

Protectia produselor sensibile, a celor cu forme neregulate este importanta atunci cand este necesar transportul si manipularea lor.

lumini de siguranta

Siguranta in operare

Dispozitivele optoelectronice de siguranta (senzorii) sunt obligatorii pentru protectia operatorilor si a persoanelor in general, in zone, instalatii si utilaje potential periculoase, intr-o gama larga de industrii si aplicatii, de la productie la logistica.

04

SOLUTII COMPLETE & LINII LA CHEIE

Linii complete & solutii turn-key

De la echipamente individuale si pana la integrarea de linii complete, echipa noastra va sta la dispozitie.

solutii automatizari la cheie

Solutii complete

Prin intermediul departamentelor noastre specializate de automatizari, proiectare si software va oferim:
  • proiecte la cheie
  • management de proiect 
  • conexiune la sistemele ERP / LMS / WMS
Dezvoltam si integram echipamente si solutii, mecanic, electric precum si software, solutiile noastre se adapteaza nevoilor liniilor de productie, ceea ce permite o implementare eficienta.
Tehnicienii si inginerii nostri dedicati si specializati asigura dezvoltarea unei game largi de solutii in domeniul tehnologiei de transport, in ambalare si paletizare. 

Software integrare echipamente

De la idee la implementare, oferim asistenta de specialitate prin departamentul nostru de software cu multe proiecte la activ in aplicatii industriale variate.

Aplicatii software

Servicii de integrare software in fluxul dvs. de productie a echipamentelor de ambalare. 
 
software industrial ambalare

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos