Identificare automata

Complexitatea industriilor este astazi in continua crestere, datorita cresterii concomitente a concurentei, a numarului si complexitatii componentelor precum si dezvoltarii tehnologiilor. Cheia asigurarii calitatii, integritatii si disponibilitatii produselor este capacitatea de a urmari si identifica articole individuale pe parcursul ciclului lor complet de viata, de la fabricare pana la consumatorul final. Trasabilitatea produselor in cadrul lantului de aprovizionare devine din ce în ce mai importanta pentru producatori, pentru evitarea contrafacerilor si pentru a putea identifica orice componenta de-a lungul lantului in cazul unor retururi.
Mentineti vizibilitatea in lantul de aprovizionare pornind de la materii prime, in timpul proceselor si pana la bunurile finite de la consumatori folosind solutii de identificare automata cu eficienta dovedita.

01

CITITOARE DE CODURI DE BARE

Cititoare de coduri de bare

Solutiile de scanare portabile sunt special concepute pentru aplicatii de captare automata a datelor si automatizarea proceselor pe întregul lant de distributie al companiilor din productie, automotive, industria transportului si a logisticii, retail sau medical. 

Scanerele portabile ofera performante si fiabilitate remarcabile prin diferitele optiuni de scanare: tehnologii laser, liniare sau pe baza de imagini. 

Sunt disponibile variante de cititoare cu cablu si fara, cu tehnologii de citire de inalta performanta; carcasele standard, robuste sau antimicrobiene permit utilizarea lor in orice mediu. Designul lor ergonomic face ca aceste scanere sa fie usor de utilizat si pentru perioade lungi de timp. 

Pot citi de la coduri de bare 1D și 2D digitale sau tiparite pana la marcajele direct pe piese (DPM), oferindu-va astfel optiuni pentru majoritatea activitatilor de colectare a datelor.

Cititoare de coduri de bare INDUSTRIALE

Cititoarele de coduri de bare industriale ofera cea mai buna performanta din clasa pentru citirea marcajelor direct pe piese (DPM) si a codurilor 1D și 2D. Concepute cu cea mai recenta tehnologie brevetata, carcasa robusta si optiuni de comunicatii modulare, cititoarele de coduri de bare industriale sunt ideale pentru cele mai dure medii de productie si logistica.

Mediile de productie din automotive, industria dispozitivelor medicale, electronica si aerospatiala necesita o tehnologie robusta, performanta si care sa citeasca usor codurilor de bare pentru a asigura trasabilitatea si productivitatea componentelor.

Cititoarele de coduri de bare industriale decodeaza si cele mai greu de citit marcaje direct pe piese (DPM) si codurile de pe etichete, rezistand in acelasi timp la uleiuri dure, murdarie si apa.

Cititoare de coduri de bare PORTABILE (wearable)

Scanere de mici dimensiuni, purtate pe mana, proiectate pentru utilizarea în transporturi si logistica, comert cu amanuntul, productie si asistenta medicala. 

Usurinta in utilizare, mainile libere în timpul alegerii articolelor si captarea rapida a datelor va ofera productivitate crescuta reducand în acelasi timp sarcinile inutile, repetitive si erorile asociate. 

Combinarea scanerelor portabile cu computerele mobile sporeste si mai mult productivitatea angajatilor datorită capacitatii complete de colectare a datelor, potrivita pentru orice tip de aplicatie. Greutatea redusa, timpul de scanare rapid, durata de viata lunga a bateriei, capacitatea de incarcare rapida si caracteristicile unice de notificare fac din scanerele portabile produsele ideale care va vor ajuta sa maximizati eficienta operatiunilor dvs.

Avantajele cititoarelor de coduri de bare

Cititoarele de coduri de bare ofera avantaje multiple fiecarei companii: de la un cost total de proprietate mai mic (TCO), precizie si eficienta la o configurare usoara si rapidă. Controlul proceselor de fabricatie si distributie devine astfel mai eficient si permite luarea de decizii in timp real. Erorile umane sunt evitate prin folosirea cititoarelor de coduri de bare, reducand cheltuielile generale ale companiilor.

In plus, asigurati trasabilitatea fiecarei unitati, la fiecare pas din lantul de productie sau distributie pana la client.

Va oferim cea mai buna solutie pentru fiecare aplicatie a clientilor cu cel mai bun raport pret/performanta de pe piata.

Eficienta&timp

Rezultate corecte in timp real

Acuratete&calitate

Evitati erorile umane

Profit

Inlocuiti munca manuala costistitoare

Integrare usoara

Interfete multiple de conectare

Aplicatii cititoare de coduri de bare

cititoare receptie marfa

Trimitere&primire marfa

trasabilitate procese WIP cititoare

Trasabilitatea proceselor (WIP)

cititoare coduri de bare inventar

Managementul inventarului

managementul stocurilor scanere coduri de bare

Stocuri

citire DPM cititoare

Citirea marcajelor de pe piese (DPM)

realizare comenzi cititoare

Realizarea comenzilor

02

CITITITOARE DE CODURI DE BARE CU MONTARE LA PUNCT FIX

Cititoare de coduri de bare DE LINIE

Performanta si viteza in rezolvarea aplicatiilor provocatoare de productie si logistica.

Citesc coduri 1D și 2D provocatoare amplasate in locatii variate, precum si multiple simboluri mixte simultan, mentinand in acelasi timp cele mai mari rate de decodare

Tehnologia avansata imbunatateste trasabilitatea produselor fara a limita productivitatea liniei:

  • putere de procesare multi-core
  • tehnologie bazata pe imagini
  • senzor de inalta rezolutie
  • algoritmi avansati de decodare
  • configurare usoara

03

COMPUTERE MOBILE

Computere mobile PORTABILE

Computerele mobile portabile simplifica procesele de-a lungul lantului de aprovizionare. Pot scana coduril de bare aflate in apropiere sau la distanta, deteriorate sau nu, 1D sau 2D, atat in interiorul depozitului cat si in exterior.

Constructie ergonomica si robusta, capacitati de comunicare variate, ecrane rezistente cu iluminare adaptabila la mediu sunt cateva dintre caracteristicile care fac computerele mobile o optiune importanta pentru domenii ca logistica si transporturile, depozitele, retail, productie sau medical.

Computere mobile MONTATE PE VEHICULE

Calculatoarele mobile montate pe vehicule sunt extrem de robuste si sunt proiectate pentru stivuitoare si aplicatii pentru vehicule industriale. 

Adaptate pentru gestionarea depozitelor, computerele montate pe vehicule cresc productivitatea prin integrarea usoara a dispozitivelor automate de colectare a datelor. Ecrane generoase, rezistente chiar si in conditii de frig extrem, acoperire wi-fi superioara.

Computerele mobile montate pe motostivuitoare sau alte vehicule industriale ofera o gama larga de sisteme de operare pentru integrare usoara.

04

OCR (RECUNOASTEREA OPTICA A CARACTERELOR)

OCR (Optical Character Recognition)

Daca caracterele alfanumerice printate clar, pe fundaluri neutre, uniforme, sunt usor de identificat cu sistemele vision clasice, codurile distorsionate, cu rezolutie scazuta sau imprimate pe fundaluri confuze, complicate necesita sisteme de citire inteligente, cum ar fi cele de la Cognex Deep Learning. Pe langa rezolvarea aplicatiilor provocatoare de OCR aceste sisteme va asigura si verificarea ansamblului si detectarea defectelor.

05

RFID

RFID (tehnologia de identificare pe baza de frecventa radio)

RFID (Radio-Frequency Identification) ofera date în timp real si este utilizată pentru a facilita majoritatea operatiunilor de urmarire, reducand in acelasi timp erorile umane.

Spre deosebire de codurile de bare, echipamentele cu tehnologie RFID pot citi mai multe etichete simultan si permit comunicarea mai multor informatii despre produs, rezultand o mai bună trasabilitate a produselor.

Va oferim o gama larga de dispozitive RFID de inalta frecventa (UHF) sub diverse forme si cu tehnologii variate; imprimante de etichete RFID, etichete RFID etc. 

Dispozitivele RFID permit utilizatorilor sa urmareasca fiecare articol în mod unic. Etichetele RFID pot fi citite rapid si cu precizie de la distante lungi cu dispozitive portabile sau la distante mai scurte cu dispozitive fixe de citire RFID.

Va oferim si varianta de logger RFID, eficient din punct de vedere cost, utilizat pentru a monitoriza produsele sensibile la temperatura, cum ar fi alimentele perisabile si produsele farmaceutice, in timpul transportului si depozitarii. 

Sistemele RFID economisesc costurile si sporesc eficienta in multe industrii, cum ar fi transportul si logistica, productia, comertul cu amanuntul si asistenta medicala.

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos