CARIERE
CRESTETI IMPREUNA CU NOI!

Trieurodata este o afacere construita în timp, de oameni care au pus suflet în fiecare soluție implementata, în fiecare proiect de automatizare care a ajuns în fabricile clienților noștri.

In portofoliu Trieurodata se găsesc unii dintre cei mai performanți parteneri în domeniile lor cu soluții din domeniul trasabilității, al ambalarii și paletizarii, al tehnologiei vision și roboticii. Pentru a oferi o soluție completa clienților noștri am dezvoltat departamente dedicate pentru mentenanță&service cu acoperire în toata țară, proiectare, automatizare și robotică precum și software industrial.

Ca grup ne-am consolidat activitatea atât în Romania cât și în zona regiunea Europei Centrale și de Sud: Serbia, Bosnia&Hertzegovina, Kosovo, Muntenegru, Ungaria și Republica Moldova.

Misiunea noastră este aceea de a fi partenerul clienților noștri pentru un viitor mai bun al afacerilor lor. Angajații noștri sunt cei care duc la îndeplinire misiunea, sunt forță de mișcare din spatele din spatele tuturor proiectelor noastre. Va asteptam alaturi de noi.
Daca doriti sa fiti parte din echipa noastra dinamica trimiteti CV-urile pe adresa de mail de mai jos:

INGINER AUTOMATIST

Punct de lucru: Otopeni