MAI MULT DECAT FURNIZORI, PARTENERI PENTRU VIITOR

Furnizorii nostri sunt o parte importanta a succesului nostru si al clientilor nostri. Cautam mereu sa aducem ultimele tehnologii de la parteneri consacrati, solutii cu un real potential pentru eficientizarea proceselor tehnologice ale clientilor nostri.
In plus, facem tot posibilul sa lucram cu cei care impartasesc si sustin valorile companiei noastre si opereaza cu integritate, respect si transparenta.

SIC MARKING

LIDER IN SOLUTII DE TRASABILITATE A COMPONENTELOR INDUSTRIALE

SIC Marking este o companie internationala care dezvolta solutii inovatoare de marcare permanenta si identificare automata pentru trasabilitatea completa a componentelor industriale. De peste 25 de ani, SIC Marking proiecteza o gama completa de echipamente de marcare permanenta, cu tehnologii ca micropercutie (dot-peen), scribing si sisteme de marcare cu laser. Solutii de marcare SIC Marking sunt folosite cu succes pentru cresterea trasabilitatii intr-o multitudine de sectoare globale.

TOSHIBA

FIABILITATEA JAPONEZA A SOLUTIILOR DE ETICHETARE SI IMPRIMARE

De mai bine de 30 de ani Toshiba creeaza produse inovatoare de identificare automata pentru clientii din toate industriile. O gama completa de produse de imprimare si etichetare plus consumabilele aferente ce ofera clientilor avantajele unor codificari de calitate si in plus fiabilitatea recunoscuta a marcii Toshiba.

DINI ARGEO

CONTROLUL CALITATII PRIN CANTARE SI SISTEME DE CANTARIRE

Dini Argeo se mandreste cu peste 100 de ani de experienta in domeniul cantaririi, dozarii si automatizarii industriale. Compania ofera tehnologie de ultima generatie, care garanteaza cele mai inalte niveluri de precizie, respectand standardele internationale.

DATALOGIC

SOLUTII DE IDENTIFICARE AUTOMATA

Datalogic este un lider global in tehnologia de captare automata de date, specializat in proiectarea si producerea de cititoare de coduri de bare, computere mobile, RFID. Inovatia continua si oferta de inalta calitate, sunt elementele distinctive care stau la baza succesului Datalogic de peste 40 de ani. 

COGNEX

LIDERUL IN SISTEME VISION

Cel mai mare furnizor mondial de sisteme de viziune, software, senzori si cititoare de coduri de bare industriale utilizate in automatizarea productiei.

UNIVERSAL ROBOTS

COLABORAREA OM-ROBOT LA UN NIVEL SUPERIOR

Producator recunoscut la nivel mondial in productia de roboti colaborativi (coboti) care automatizeaza procesele intr-o perfecta cooperare cu oamenii. 

Suntem integrator certificat Universal Robots pentru Romania.

ABB

SOLUTII DE ROBOTIZARE SI AUTOMATIZARE

Solutii cu valoare adaugata in robotica, automatizarea echipamentelor si a fabricilor.

ATLANTA STRETCH

ECHIPAMENTE AUTOMATE SI SEMI-AUTOMATE DE INFOLIERE PALETI

Specialisti in proiectarea, constructia si fabricarea echipamentelor automate si semi-automate de infoliere paleti. Avem experienta in integrarea echipamentelor in linii de productie complexe pentru a automatiza complet procesul de ambalare.

SMIPACK SPA

ECHIPAMENTE AUTOMATE SI SEMI-AUTOMATE DE AMBALARE IN FOLIE TERMOCONTRACTIBILA SI WRAPAROUND

In fiecare sector de activitate, cererea de ambalare eficienta din punct de vedere cost, simpla si rapida, cu solutii pentru produse de diferite dimensiuni este în continua crestere. Marea flexibilitate a echipamentelor de ambalare de la SMIPACK, disponibile intr-o gama larga de modele, permite satisfacerea oricaror nevoi ale pietei.

ZEBRA

SOLUTII PENTRU MANAGEMENTUL INVENTARULUI, COLECTARE DE DATE, RFID ETC.

Cu aplicatii in industrii din intreaga lume, Zebra ofera solutii pentru optimizarea fluxurilor de lucru, operatiunilor si conecteaza în mod inteligent oamenii, activele si datele pentru a ajuta clientii sa ia decizii critice pentru afaceri in timp real cu rezultate eficiente si de impact. 

DIMECO

PROCESAREA TABLEI DIN ROLA

Dimeco este o companie franceza, lider mondial in sistemele de procesare a tablei din rola. Dimeco ofera cea mai larga gama de echipamente precum si linii la cheie pentru prese si procesare tabla in rola.