Solutii ambalare

Scopul nostru este sa va oferim solutii complete de ambalare care sa reduca costul total, crescand in acelasi timp productivitatea proceselor dvs. Va furnizam solutii de ambalare adaptate cerintelor afacerii dumneavoastra.

01

AMBALARE PRIMARA SI SECUNDARA

Ambalare in folie termocontractibila, multipack si baxare

Ambalare in folie termocontractibila produse individuale (capace roti, trusa scule, obiecte din metal etc)

Multipack cu carton wraparound

Multipack cu banda adeziva si etichete autoadezive

Baxare cu folie stretch sau termocontractibila

Aplicare de manere

Aplicatii baxare cu folie stretch sau termocontractibila: cutii de carton cu diferite produse in componență, industria automotive (capace roti, componente etc), industria electricelor si electronicelor (corpuri de iluminat, cabluri, componente electrice), industria de prelucrare a lemnului (panouri de lemn, de exemplu parti componente mobilier, parchet), industria plasticului (banda adeziva, componente din plastic), produse industriale in canistre, bidoane, cutii sau aerosoli (vopsea, lichide industriale), piese cu gabarit crescut din metal (de exemplu calorifere, piese mari din metal)

Ambalare in tavite de carton

Solutii ambalare multipack (realizarea de pachete colective) cu CARTON.

Asigura o prezenta imbunatatita din punct de vedere al vizibilitatii marfii la raft datorita spatiului de promovare generos oferite de ambalajul multipack
Ambalaje sustenabile, fara adeziv si fara a se folosi plastic
Pachete colective rezistente chiar si atunci cand sunt umede
Calitate excelentă a imprimării cu grafica clara, vizibila, care ajută la captarea atentiei la raft
Pentru sticle de orice fel, doze, pahare, ambalaje pentru produse lichide

Ambalare in tavite de carton cu formare tavite. Ambalare in folie termocontractibila (baxare) a multipack-ului.

Ambalare in cutii de carton american boxes

Solutiile de ambalare in cutii sunt o modalitate de ambalat simpla, ieftina si cu utilizare generala. Cutiile protejeaza cu succes majoritatea bunurilor. Acest tip de ambalare este potrivit pentru transportul si depozitarea bunurilor si a materialelor. Proiectate pentru a reduce timpul si efortul necesare pentru ridicarea manuala a cutiilor.

Aplicatii:

In industria chimica si a cosmeticelor, industria alimentara

02

AMBALARE TERTIARA

Solutii legare cu banda

Solutii de legare cu banda (PP, PET sau metalica): sunt modulare si se utilizeaza pentru aplicatiile usoare sau grele. Design-ul ergonomic si greutatea potrivita reduc efortul utilizatorului, operatiile de strangere si lipire fiind controlate electronic. Asigura plasarea uniforma a benzii si o legare ferma, rapida si eficienta a pachetelor si paletilor pentru depozitare sau transport.

 • Sisteme de intindere ce optimizeaza si reduc consumul de folie in procesul de infoliere
 • Permit un flux neintrerupt si reduc costurile ascunse
 • Ofera siguranta manipulatorilor
 • Capabile sa ambaleze paleti cu folie stretch, cu incarcaturi de orice forma sau greutate
 • Includ panou de control programabil multifunctional

Comprimați, compactati si oferiti stabilitate prin legarea cu banda

Echipamentele de legat – automate, semiautomate și pentru liniile de ambalare, orizontale, verticale, laterale si cu compresie – sunt proiectate pentru a lega cu banda tot felul de ambalaje, usor si rapid. 

Echipamente usor de utilizat si personalizabile, folosite în numeroase sectoare industriale: industria lemnului si a constructiilor, carton, stabilizare paleti cu ambalaje diverse; industria prelucratoare de metal etc.

Solutii automate de legare cu banda

Echipamentul poate fi personalizat in functie de dimensiunile pachetelor si de cerințele logistice și poate fi introdus în liniile de transport cu programe de legare automată. Este usor de utilizat și de personalizat, folosit în numeroase sectoare industriale: industria lemnului si a constructiilor, carton, stabilizare paleti cu ambalaje diverse, industria prelucratoare de metal etc.

Solutii infoliere paleti

Solutiile de infoliere paleti automate sau semiautomate sunt fiabile si rezistente, proiectate pentru a infolia rapid si economic paletii dumneavoastra. Solutiile de infoliere cresc rezistenta paletilor, elimina pierderile costisitoare de folie si timpii morti.

Aplicatii:

Infoliaza paleti simplu, rapid si sigur in domeniul industrial, crescand astfel productivitatea in diferite industrii: aeronautica, auto, alimentara, transporturi si logistica, etc.

Echipamente AUTOMATE de infoliat paleti de la Atlanta Stretch.

Sistemele automate de infoliere paleti functioneaza independent de operatorul uman: nu au nevoie de interventia acestuia nici în etapa de prindere a foliei de pe rola, nici in etapa finala de expulzare a paletului. Conform programului prestabilit de catre operator echipamentul continua infolierea pletului, iar la finalizarea operatiunii paletul este indepartat. Echipamentele automate de infoliat paleti va ofera productivitate maxima in procesul de ambalare. 

Sistemele de infoliat paleti cuprind o gama larga in functie de tehnologia utilizata in ambalare:

 • infoliatoare paleti cu placa turnanta
 • infoliator paleti cu brat rotativ
 • echipamente de infoliat paleti cu brat rotativ dublu
 • infoliator paleti cu inel rotativ

Echipamente SEMIAUTOMATE de infoliat paleti de la Atlanta Stretch.

Infoliatoarele de paleti semiautomate presupun aplicarea foliei sub supravegherea si cu interventia operatorului uman. Acesta va trebui sa pozitioneze paletul si sa lege manual un capat al foliei. Apoi se va continua cu ciclul de ambalare programat pentru a termina cu taierea finala a foliei de catre operator si expulzarea paletului din echipament.

Infoliatoarele de paleti semiautomate sunt impartite, pe baza functionarii si structurii, in:

 • echipamente de infoliere paleti rotative
 • echipamente de infoliere paleti cu brat rotativ
 • infoliatoare paleti mobile

CATEVA DINTRE ECHIPAMENTELE DE AMBALARE

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos