AMBALARE &
PALETIZARE / DEPALETIZARE

Echipamente de ambalare, servicii de integrare echipamente si consumabile/ambalaje fiabile si eficiente pentru afacerea dvs. de productie sau distributie. Am legat relatii puternice cu furnizorii pentru a aduce echipamente de ambalare si consumabile&ambalaje, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri.

Avem capacitatea operationala de a ajuta o companie sa ramana competitiva din punct de vedere al costurilor, satisfacand in acelasi timp cerintele de calitate ale ambalajelor. De asemenea, oferim aprovizionarea cu piese, servicii tehnice localizate, ambalaje si oferim, de asemenea, servicii de consultanta pentru optimizarea liniilor de ambalare prin automatizare si integrare.

Optimizati productivitatea liniilor dvs. de productie cu solutii de ambalare eficiente!

Ca producator aveti nevoie de solutii de ambalare pe care va puteti baza, care sa tina pasul cu viteza liniilor dvs. de productie si care sa va protejeze si promoveze produsele.

AMBALARE

AMBALARE

Fie ca doriti sa ambalati produse, cutii sau paleti avem experienta in integrarea de solutii industriale de ambalare.
Afla Mai Multe

PALETIZARE/ DEPALETIZARE

PALETIZARE / DEPALETIZARE

Indiferent de productivitatea dorita va putem oferi o solutie personalizata.
Afla Mai Multe

CONSUMABILE & AMBALAJE

CONSUMABILE & AMBALAJE

Afla Mai Multe

SOLUTII COMPLETE

SOLUTII COMPLETE

Solutii la cheie
Afla Mai Multe

01

AMBALARE

Ambalare produse, cutii sau paleti

Automatizarea proceselor de ambalare va asigura un control al calitatii imbunatatit chiar si la viteza mare a liniilor de productie, acces imbunatatit la informatii si in plus un risc diminuat de accidente de munca si costuri reduse cu personalul.

ambalare produse

Ambalare primara

Solutii de ambalare in folie termocontractibila

ambalare in cutii

Ambalare secundara

Solutii de ambalare multipack: wraparound si sleeve, cu folie termocontractibila si etichete autoadezive, baxare produse, aplicare de manere, ambalare in cutii cu capac si tavite de carton; formare si sigilare cutii de carton.

ambalare tertiara

Ambalare tertiara

Infoliere paleti in  folie extensibila, folie termocontractibila (shrink-hood) sau cu husa extensibila (stretch-hood). 

Solutii legare cu banda PP sau PET. 

Optimizare ambalare

Pentru o ambalare eficienta, fara retururi din piata sunt necesare precizie in inspectia produselor si a ambalajelor acestora precum si verificarea integritatii si conformitatii marcajelor si toate acestea la viteza ridicata a liniilor de productie.

ambalare verificare integritate produse

Verificare integritate produse

Cu sisteme vision puteti verifica ca produsele de consum si bunurile ambalate nu prezinta defecte, minimizand necesitatea de a pune in carantina produse si de a trimite in piata produse defecte: inspectia produselor (integritate, calitate, defecte, orientarea pieselor inainte de asamblarea finala etc).

ambalare verificare integritate ambalaje

Verificarea ambalajelor

Ambalajul defect sau deteriorat afecteaza modul in care consumatorii percep calitatea, siguranta si valoarea produselor. Pentru a evita daunele si a pastra loialitatea fata de marca, asigurati-va ca produsele sunt asamblate corect, ca ambalajul este rezistent la manipulare si fara defecte cu ajutorul sistemelor de inspectie vision.
ambalare verificare marcaje

Verificarea etichetelor si a marcajelor

Erorile de etichetare care apar in timpul ambalarii primare sau secundare pot afecta perceptia consumatorilor asupra calitatii si sigurantei unui produs. Pentru a satisface asteptarile clientilor, este important ca producatorii sa sesizeze defectele de etichetare inainte ca bunurile lor sa ajunga pe piata. Inspectiile cu sistemele vision va asigura ca etichetele sunt plasate corect si nu prezinta falduri, rupturi sau tipariri gresite.

02

PALETIZARE / DEPALETIZARE

paletizare conventionala carteziana

Paletizare / depaletizare cu solutii conventionale (sisteme carteziene)

Sistemele carteziene se preteaza pentru o gama larga de produse, cu greutate variabila.

Designul modular permite flexibilitatea si integrarea optima a sistemelor pentru a obtine fiabilitate si eficienta ridicata a liniilor industriale.

paletizare depaletizare roboti colaborativi

Paletizare / depaletizare cu roboti colaborativi

Robotii colaborativi fac procesele de paletizare / depaletizare rapide si usoare. 

In plus, automatizarea flexibila a paletizarii cu roboti colaborativi reduce semnificativ implicarea muncii manuale grele si contribue la mentinerea calitatii marfurilor inainte ca acestea sa fie gata de livrare.

paletizare depaletizare roboti industriali

Paletizare / depaletizare cu roboti industriali

Performanta ridicata a paletizarii / depaletizariicu roboti industriali inseamna o profitabilitate ridicata. 

Viteza mare de lucru, raza de actiune larga si posibilitatea de a manipula obiecte cu greutate mare sunt cateva dintre avantajele automatizarii paletizarii / depaletizarii cu roboti industriali.

03

CONSUMABILE & AMBALAJE SI PIESE DE SCHIMB

consumabile ambalare

Consumabile

Indiferent daca vorbim de folie stretch sau benzi adezive, benzi de legat, etichete, sigilii sau markere industriale dar si de echipamente de protectie oferta noastra acopera intreaga gama.

ambalaje ambalare

Ambalaje

Cutii sau role carton, flacoane pet/hdpe, folii/saci/huse PE sau PP, ori pentru proiecte custom de ambalare putem fi alaturi de dvs. cu o gama larga de ambalaje personalizate/nepersonalizate.

piese de schimb componente industriale

Piese de schimb si componente industriale

Piese de schimb sau componente industriale, cutite pentru masinile de ambalare de la un numar mare de producatori specializati.

04

SOLUTII COMPLETE & LINII LA CHEIE

Linii complete & Solutii turn-key

De la echipamente individuale si pana la integrarea de linii complete, echipa noastra va sta la dispozitie.

solutii automatizari la cheie

Solutii complete

Prin intermediul departamentelor noastre specializate de automatizari, proiectare si software va oferim:
  • proiecte la cheie
  • management de proiect
  • conexiune la sistemele ERP / LMS / WMS
Dezvoltam si integram echipamente si solutii, mecanic, electric precum si software, solutiile noastre se adapteaza nevoilor liniilor de productie, ceea ce permite o implementare eficienta.
Tehnicienii si inginerii nostri dedicati si specializati asigura dezvoltarea unei game largi de solutii in domeniul tehnologiei de transport, in ambalare si paletizare. 

Software integrare echipamente

De la idee la implementare, oferim asistenta de specialitate prin departamentul nostru de software cu multe proiecte la activ in aplicatii industriale variate.

Aplicatii software

Servicii de integrare software in fluxul dvs. de productie a echipamentelor de ambalare. 
 
software industrial ambalare

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos