SOLUTII COMPLETE DE AUTOMATIZARE SI ROBOTIZARE

Activitatile de fabricatie si fluxurile de materiale gestionate in mod complet automat devin atribute din ce in ce mai frecvente ale productiei moderne.

Ce contribuie la acest val de automatizare? Eliberarea lucratorilor umani de locuri de munca murdare, plictisitoare sau periculoase; imbunatatirea calitatii prin eliminarea erorilor si reducerea variabilitatii; si reducerea costurilor de fabricatie prin inlocuirea personalului din ce in ce mai scump cu echipamente din ce in ce mai performante si cu costuri convenabile.

Cele mai avansate sisteme de automatizare de astazi au capabilitati suplimentare, permitand utilizarea acestora in medii care nu au fost adecvate pana acum pentru automatizare si permit creearea unor surse complet noi de valoare in productie.

Soluții pentru viitor

Solutii care va pregatesc afacerea pentru viitor intr-o economie cu competitivitate crescuta

ROBOTIZARE

ROBOTIZARE

Afla Mai Multe

AUTOMATIZARE

AUTOMATIZARE

Automatizare procese
Afla Mai Multe

SOLUTII COMPLETE & SOFTWARE

SOLUTII COMPLETE & SOFTWARE

Afla Mai Multe

01

ROBOTIZARE

Din ce in ce mai multe companii utilizeaza automatizarea cu roboti pentru un numar din ce in ce mai mare de aplicatii. Robotii au inceput sa fie folositi pentru prima data in industrie la inceputul anilor 1960. De atunci au parcurs un drum lung. Robotii pot fi acum instalati in mai putin timp si la un cost mai mic decat in deceniile anterioare. Cresterea vanzarilor lor a scazut dramatic preturile. Cu facilitati de ultima generatie incorporate, robotii dispun de imbunatatiri ale calitatii si standarde de siguranta reglementate care se traduc prin economii la costurile fortei de munca si timpii de nefunctionare neprogramati. Robotii pot functiona, de asemenea, 24/7, crescand productia si minimizand astfel timpii de nefunctionare.
Oferim servicii de mentenanta roboti in toata tara cu echipa de ingineri specializati.

automatizare roboti colaborativi

Roboti colaborativi

Robotii colaborativi sau cobotii ofera automatizari flexibile si accesibile, si pot fi utilizati intr-o varietate de operatiuni. Reprogramarea usoara, precizia si consecventa in operatiuni sunt factori cunoscuti pentru cresterea vitezei ciclurilor de productie si calitate imbunatatita.

Companiile folosesc robotii colaborativi pentru o multitudine de sarcini in productie, de la cele periculoase sau repetitive la cele lente sau obositoare.

Experienta noastra in dezvoltarea de solutii de automatizare personalizate cu roboti colaborativi, pentru companii de orice marime si aplicatii variate va sta la dispozitie pentru a face mai usor drumul automatizarii cu roboti colaborativi.

automatizare roboti industriali

Roboti industriali

Automatizarea cu roboti industriali schimba fata productiei in fiecare zi. Producatorii din intreaga lume implementeaza o forma de automatizare pentru a deveni mai eficienti, mai siguri si, in cele din urma, pentru a creste veniturile.

Automatizarea cu roboti industriali aduce un nivel ridicat de control al calitatii in productie, reduce pierderile, sporeste consecventa in productie si productivitatea generala. Ciclurile de productie sunt mai rapide decat in cazul muncii umane si robotii pot face cu succes munci cu un grad de periculozitate crescut.

Robotii industriali pot aborda o gama larga de aplicatii, cum ar fi sudarea, manipularea materialelor, paletizarea etc.

Trieurodata este primul partener VPP (Value Provider Partner)  ABB pentru robotica din Romania.

automatizare roboti autonomi

Roboti autonomi

Inlocuirea sistemelor de transport fix cu vehicule ghidate automate (AGV sau AMR) permite companiilor sa reconfigureze fara probleme fluxul de produse si componente  intre diferite statii de lucru, permitand secventelor de fabricatie cu etape de proces complet diferite sa fie finalizate intr-un mod complet automatizat.

Acest tip de flexibilitate ofera o serie de avantaje: faciliteaza timpi de productie mai scurti si o legatura mai stransa intre cerere si oferta, accelereaza introducerea produselor noi si simplifica fabricarea de produse foarte personalizate.

02

AUTOMATIZARE

Avand atat de mult potential tehnologic la indemana, cum decid companiile cu privire la cea mai buna strategie de automatizare? O strategie de automatizare de succes necesita decizii bune pe mai multe niveluri. Companiile trebuie sa aleaga ce activitati sa automatizeze, ce nivel de automatizare sa utilizeze (de la controlere logice programabile simple pana la roboti foarte sofisticati ghidati de senzori si algoritmi inteligenti) si ce tehnologii sa adopte.

transport mecanic conveioare

Echipa noastra va sta la dispozitie

Departamente de automatizare, robotica, proiectare, service si software.

Design & executie solutii

Integrare

Management de proiect

03

SOLUTII COMPLETE & LINII LA CHEIE

Linii complete & solutii turn-key

De la echipamente individuale si pana la integrarea de linii complete, echipa noastra va sta la dispozitie.

solutii la cheie automatizare robotizare

Solutii complete

Competenta dintr-o singura sursa: echipa cu cunostinte profunde si experienta care va ofera solutii la cheie.
Tehnologie de la lideri in automatizari: utilizarea celor mai adecvate solutii tehnice si sisteme mecatronice.
Acoperim toate etapele proiectului:
– concept & proiectare
– design solutie
– instalare
– punere in functiune / integrare
– suport, service & mentenanta

Software industrial

De la idee la implementare, oferim asistenta de specialitate prin departamentul nostru de software cu multe proiecte la activ in aplicatii industriale variate. Folosind aplicatiile de software industrial obtineti o productie mai eficienta prin cresterea flexibilitatii, adaptabilitatii, scalabilitatii si disponibilitatii productiei, reducand in acelasi timp cheltuielile.

Aplicatii software

Echipa dedicata cu experienta in domeniu pentru:

– servicii de integrare software

– suport local sau remote

software intralogistica

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos