Solutii pentru industrii

Cu provocari diferite dar cu acelasi obiectiv de eficientizare a proceselor, industriile solicita o intelegere reala a felului in care functioneaza. Experienta noastra de peste 15 ani in solutii de automatizari procese pentru diferite industrii ne-au pus fata in fata cu numeroase proiecte, fiecare diferit in felul sau.

Oferim flexibilitate si expertiza pentru a satisface nevoile variabile de automatizare pentru procesele dvs. industriale, suntem specializati in oferirea de solutii pentru industrii variate, inclusiv automotive, logistica&transport, electrice & electronice, industria materialelor de constructii si a lemnului etc. De asemenea, oferim expertiza si servicii de inginerie industriala, proiectare & integrare, software, service & mentenanta. 

Automotive

Toate procesele de fabricatie, sudare, asamblare si manipulare a materialelor din industria automotive pot beneficia de automatizare. Cel mai frecvent, automatizarea implica integrarea roboticii in procese cheie pentru a economisi timp, a creste productivitatea si a proteja angajatii de conditii periculoase si de munci repetitive. Producatorii de piese auto si producatorii de echipamente originale (OEM) folosesc robotica si aplicatiile vision pentru sudare, asamblare, inspectie si testare. Exista inca mult mai multe oportunitati de a integra flexibil automatizarea pentru a optimiza procesele de fabricatie auto: trasabilitatea componentelor, inspectie automata vision etc.

Cele mai importante dintre solutiile pe care le oferim industriei automotive:

Industria materialelor de constructii si a lemnului

Cele mai importante solutii pe care le oferim industriei materialelor de constructii:

De ce sa ne alegeti?

Putem acoperi toate etapele unui proiect de automatizare prin intermediul departamentelor noastre interne de proiectare, automatizare, robotica, software si mentenata. Lucrand impreuna ca o singura unitate, oferim un nivel exceptional de concentrare asupra tuturor aspectelor unui proiect de la inceput pana la sfarsit. De la automatizarea unor procese simple pana la proiecte complexe, la cheie, echipa noastra simplifica procesul, eficientizeaza comunicarea si ofera o executie de calitate, livrand astfel proiecte eficiente, la timp si in buget.

Abordare proactiva

Experienta noastra de peste 15 ani in domeniul solutiilor de automatizari a proceselor ne determina sa adresam in mod proactiv factorii specifici fiecarei industrii.

Flexibilitate

Flexibilitate atat in ceea ce priveste solutiile pe care le oferim precum si modul in care abordam relatia de afaceri cu dumneavoastra. 

Proiecte la cheie

Suntem un furnizor de servicii la cheie capabil să gestioneze toate elementele de proiectare, instalare, instruire, software, service și întreținere de rutină a echipamentelor prin intermediul departamentelor noastre interne.

 

Ingineri specializati in servicii de interventii si mentenanta preventiva in sedii din toata tara. Oricand aveti nevoie, putem ajunge in cel mai scurt timp la dvs.

 

Asiguram piese de schimb, componente industriale si consumabile pentru pentru o gama larga de echipamente si aplicatii.

Iar daca nu regasiti industria dumneavoastra in lista de mai sus va rugam sa ne contactati, oferim si cu siguranta am implementat deja solutii pentru aproape toate industriile:

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie solutii pentru provocari de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos