15 ANI +
DE DEZVOLTARE SI PARTENERIATE DURABILE

In urma cu mai mult de 15 ani porneam la drum ca o companie mica, dar cu multa implicare si entuziasm. Cu timpul, am crescut, ne-am extins aria de solutii de automatizari procese pe care o oferim clientilor nostri, imbunatatind constant eficienta afacerilor lor. Ne-am extins ca grup si in alte arii geografice (Serbia, Muntenegru, Bosnia & Hertegovina, Kosovo, Republica Moldova, Ungaria) si nu ne oprim aici.

Am pus si punem pret pe oameni, formand o echipa puternica si competenta, capabila de performanta si rezultate remarcabile. Astfel, am devenit un jucator important si recunoscut in piata solutiilor de automatizari si robotizari ale proceselor industriale, cu o cifra de afaceri la nivel de grup de peste 20 milioane de euro.

ISTORIA NOASTRA

CLIENTII NOSTRI, MEREU PE PRIMUL PLAN

In 2005, Trieurodata a fost fondata pentru a oferi valoare mai mare afacerilor clientilor nostri prin solutii de automatizari ale proceselor. 

De la solutii de identificare automata la solutii inovatoare de marcare sau software customizate, de mai bine de 15 ani, ajutam clientii sa isi maximizeze productivitatea si sa ramana astfel competivi intr-o piata in continua evolutie.

In acest timp, tehnologia si afacerea noastra au evoluat. Trieurodata a crescut considerabil, atat ca echipa cat si ca numar de solutii oferite pentru clienti din industrii variate. Cu toate acestea, abordarea noastra centrata pe client a ramas o constanta a felului nostru de a face afaceri.

VA PUTETI BAZA ORICAND PE ECHIPA NOASTRA

Am dezvoltat in timp echipa pentru a oferi solutii complete clientilor nostri. Avem echipe specializate de ingineri pentru interventii si mentenanta, echipa de proiectare si automatizari robotice dar si specialisti in software industrial. In acest fel, oferim mai mult decat un echipament, o solutie completa de automatizare, integrata in linia dvs., care sa va creasca eficienta in cel mai scurt timp si cu cat mai putine batai de cap. Dispunem si de un depozit de 2,500 mp pentru a pastra echipamente, piese de schimb si consumabile si a le putea livra atunci cand aveti nevoie. Un singur furnizor pentru orice solutie!

TEHNOLOGIA IN FOLOSUL DVS.

Lucrand in strans parteneriat cu cei mai cunoscuti producatori de solutii de automatizari din lume, oferim o gama larga de solutii, de ultima generatie, de la marcare si identificare si pana la automatizari cu roboti sau solutii la cheie.

Dar ceea ce ne deosebeste cu adevarat – si ne ofera un avantaj pe piata – este modul in care adaptam tehnologia nevoilor dvs. Modul in care privim in ansamblu proiectele si cautam cea mai buna varianta pentru afacerea dumneavoastra. Si modul in care expertiza si serviciile noastre sunt mereu langa dvs., indiferent la ce nivel este afacerea dvs. Pe baza experientei noastre, vom proiecta o solutie personalizata care completeaza echipamentele existente, se integreaza rapid in fluxul existent si va transforma productivitatea.

CALITATE CERTIFICATA

Detinem standardul ISO9001 inca din 2008 tocmai pentru a va asigura inca o data ca respectam cu strictete standardele de calitate. 

De asemenea, echipele noastre participa regulat la traininguri specifice pentru a ramane permanent conectate la cele mai noi tehnologii.