IDENTIFICAREA &
PROTECTIA
MARCII

Rentabile si cu eficienta dovedita in timp, solutiile noastre folosesc tehnologii de ultima generatie pentru protejarea si identificarea produselor si ambalajelor marcilor din toate industriile, imbunatatind trasabilitatea acestora si reducand contrafacerea.

Cresteti siguranta produselor cu solutii cu eficienta dovedita

Intr-o industrie globalizata, cu o competivitate in crestere, asigurarea celui mai inalt nivel de trasabilitate este esentiala.

Trasabilitate

Trasabilitate

Trasabilitatea are beneficii vitale: creste vizibilitatea in lantul de aprovizionare, imbunatateste sistemele de control al calitatii si reduce riscurile.
Afla Mai Multe

PROTEJAREA MARCII

PROTEJAREA MARCII

Impotriva contrafacerilor din lantul de aprovizionare
Afla Mai Multe

Respectarea cerintelor LEGALE

Respectarea cerintelor LEGALE

Lantul de aprovizionare pentru un singur produs poate fi extrem de complex, motiv pentru care trasabilitatea este o cerinta legala in multe sectoare.
Afla Mai Multe

01

TRASABILITATE

Marcare

SIC Marking dezvolta solutii inovatoare de marcare permanenta si identificare automata pentru trasabilitatea completa a componentelor industriale. De peste 25 de ani, SIC Marking proiecteaza o gama completa de echipamente de marcat exclusive: micropercutie, gravare si sisteme de marcare cu laser. Cu expertiza in industrie si o expertiza tehnica de neegalat, SIC Marking ofera solutii personalizate si la cheie intr-o multitudine de sectoare globale.

marcare laser

Marcare laser

Alegerea marcarii cu laser pentru marcarea componentelor, ca parte importanta a trasabilitaii, permite producătorilor să automatizeze operațiunile de marcare și să asigure un nivel ridicat de control.

Această tehnologie foloseste un fascicul de înaltă frecvență generat dintr-o sursă laser, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai eficiente tehnologii de marcare.

marcare micropercutie dot peen

Marcare prin micropercutie (dot peen)

Marcare rapida, cu performante inalte.

Echipamentele de marcare prin micropercutie functioneaza lovind electromecanic un ansamblu de carbura sau diamant pe suprafata unei piese care trebuie marcata. Rezultatul este o succesiune de puncte pentru a crea cifre, text, sigle si coduri de matrice de date 2D.

marcare gravare scribing

Marcare scribing

Marcare precisa cu zgomot redus.

Marcare prin scribing este un proces de marcare prin care marca (text, sigla, coduri) este produsa de un varf de carbura sau diamant care patrunde si indenteaza suprafata. Aceasta produce o canelura adanca care formeaza linii continue pe suprafete rotunde, concave, plane sau arcuite si pe aproape orice material.

Etichetare

Tehnologii de etichetare pentru domenii variate, oferind functionalitati avansate, usurinta in utilizare si siguranta.

imprimante de etichete copy

Imprimante pentru etichete in rola

Indiferent ca vorbim de imprimante mobile, desktop, medii sau industriale, avem solutia potrivita nevoii dumneavoastra. Puteti tipari informatii fixe, variabile sau coduri de bare.

print & apply

Imprimare si aplicare etichete (Print & Apply)

Solutii robuste, eficiente pentru o automatizare completa a procesului de etichetare indiferent de sectorul dvs. de activitate.

consumabile riboane etichete

Consumabile (riboane, etichete)

Calitatea tiparirii depinde de calitatea consumabilelor. Va oferim consumabile originale, certificate, care va asigura atat calitatea imprimarii cat si prelungirea duratei de viata a capului de imprimare.

Verificare

Producatorii trebuie sa diagnosticheze si sa corecteze erorile din procesul de marcare si etichetare a codurilor pe masura ce apar. Acest lucru este esential pentru prevenirea timpilor de nefunctionare a echipamentelor si pentru asigurarea lizibilitatii codurilor in lantul de distributie a produselor.

Verificare integritate etichete

Verificarea integritatii etichetelor

Sistemele vision cu tehnologie de detectare a suprafetei va asigura ca aplicarea etichetelor a fost facuta in mod corect, fara riduri, bule de aer, rupturi sau alte erori. Aplicarea incorecta a etichetelor necesita interventie manuala, incetinind productia si prezentand provocari vanzatorilor si partenerilor.

Verificare calitate coduri

Verificarea calitatii codurilor

Etichetele pot avea coduri slab tiparite, cu contrast redus, zgariat sau altfel greu de citit. Esecul scanarii unui cod pe un ambalaj de-a lungul lantului de aprovizionare poate incetini liniile de productie si poate provoca reimprimari costisitoare, produse irosite si retururi.

Identificare automata

Solutii eficiente pentru optimizare proceselor dvs. de automatizate intr-un mediu extrem de competitiv datorita cresterii digitalizarii si fluxurilor complexe de marfuri: cititoare de coduri de bare, terminale fixe sau portabile, scannere pentru retail, computere mobile si alte dispozitive pentru a satisface nevoile clientilor de captare a datelor.

cititoare de coduri de bare

Cititoare de coduri de bare

Indiferent daca vorbim de cititoare portabile sau cu montare la punct fix, pentru liniile de productie de mare viteza, va oferim solutia adaptata nevoilor dvs.

cititoare de coduri de bare cu montare la punct fix cognex

Cititoare de coduri de bare cu montare la punct fix

Tehnologia avansata, puterea de procesare, modularitatea si usurinta utilizarii fac din cititoarele de coduri de bare cu montare la punct fix solutia ideala pentru aplicatii de productie si logistica provocatoare.

cititoare coduri de bare

Computere mobile

Computerele mobile sunt computere complet independente care integreaza toate perifericele si interfetele necesare pentru colectarea, gestionarea si stocarea datelor colectate prin coduri de bare.

OCR DPM coduri

Citirea informatiilor cu optical character recognition (OCR)

Este important sa confirmati toate informatiile de pe produs, in special cele referitoare la trasabilitatea produsului (data, lotul etc.) fara a incetini linia de productie.

RFID citire solutii

Solutii RFID

Tehnologia de identificare a frecventei radio (RFID) ofera date in timp real si este utilizata pentru a facilita majoritatea operatiunilor de urmarire, reducand in acelasi timp erorile umane.

Software

De la idee la implementare, oferim asistenta de specialitate prin departamentul nostru de software cu multe proiecte la activ in aplicatii industriale variate.

SOFTWARE trasabilitate

Aplicatii software

Oferim o gama larga de servicii de dezvoltare software personalizate pentru identificare automata si captare de date, software pentru managementul mesajelor de identificare, integrarea software cu ERP-ul clientului etc. prin intermediul departamentului nostru specializat de software industrial.

02

PROTEJAREA MARCII IMPOTRIVA CONTRAFACERILOR

Contrafacerea produselor a ajuns o problema la nivel global iar detinatorii de marci si producatorii se confrunta cu multe provocari pentru a-si proteja marcile.

serializare tutun medicamente

Serializare

Atribuirea unui tip de codificare predeterminat fiecarui articol, oferindu-i acestuia o identitate distincta prin care poate fi urmarita locatia sa in lantul de aprovizionare sau unde a fost in timpul ciclului sau de viata va protejeaza marca de contrafaceri si astfel, de posibilele deteriorari de imagine in fata clientilor.

RFID contrafacere

Alte solutii

Va putem oferi si alte solutii care sa va protejeze marca impotriva contrafacerilor: RFID, holograme, etichete de securitate, etichete tamper evident etc.

03

RESPECTAREA CERINTELOR LEGALE

Anumite cerinte ale trasabilitatii sunt impuse prin lege avand ca principal scop protejarea consumatorilor.
Fie ca vorbim de alimentele, produse farmaceutice, tutun sau de componentele unui autovehicul,
exista anumite cerinte de trasabilitate reglementata prin lege care trebuie respectate.

Respectarea cerintelor legale

Cerinte standard de trasabilitate

Cerintele in materie de trasabilitate includ in general etichetarea produsului si identificarea operatorilor economici din lantul de distribu­tie.

Cerinte specifice trasabilitate

Cerinte specifice

Anumite industrii, precum industria farmaceutica sau a tutunului, au cerinte specifice in ceea ce priveste trasabilitatea produselor care trebuie respectate.

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie solutii pentru provocari de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos