demo metal 2022 trieurodata

Vizitati-ne standul nostru din cadrul expozitiei Demo Metal Vest, din perioada 13-15 septembrie, la Expo Arad. Va asteptam cu noutati si promotii!

Prezentam si punem accentul pe trasabilitatea componentelor industriale dar si pe automatizarea (aplicatiile de robotizare pe care vi le prezentam) pe care o putem realiza pentru dumneavoastra pentru cresterea eficientei proceselor dvs.
Marcare laser si micropercutie

MARCARE LASER – MICROPERCUTIE

 Trasabilitatea componentelor industriale incepe cu marcarea unui cod de identificare (text, logo, cod 2D). Va oferim o gama completa de echipamente de marcare prin micropercutie sau laser, pentru toate nevoile afacerii dumneavoastra: pe coloana, integrate, statii de lucru sau echipamente customizate etc

💰PROMOTIE: Doar in perioada targului beneficiati de 15% reducere la o selectie de echipamente de marcare permanenta de la SIC Marking.

Beneficiati acum, doar pe perioada evenimentului, de DISCOUNT PROMOTIONAL de 15% pentru echipamentele de marcare prin micropercutie EC1 (echipament montat pe coloana), E-Mark / E-Mark XL (echipamente portabile – 4 ore autonomie baterie), E-Touch / E-Touch XL (echipamente portabile cu fir de alimentare) si L-Box (echipament marcare laser) de la SIC Marking! Contactati-ne la office@trieurodata.ro.

Robotizare

ROBOTIZARE

Cobotii sunt un instrument de productivitate ideal pentru aproape orice producator pentru ca va ajuta sa rezolvati provocari reale si sa deveniti mai competitiv.
Descoperiti impreuna cu echipa noastra mai multe despre cum va puteti dezvolta afacerea, imbunatati productivitatea, creste calitatea si oferi un mediu de lucru mai bun pentru angajatii dvs.

👉🏻LIVE: demonstratie de manipulare piese si marcare cu robot colaborativ

👉🏻LIVE: demonstratie de inspectie a calitatii prin masurare dimensiuni piese folosind un robot colaborativ Universal Robots A/S cu sistem vision integrat Cognex.

Marcare inkjet

MARCARE INDUSTRIALA CU JET DE CERNEALA

Tehnologia ofera acuratete, contrast ridicat si un marcaj de inalta performanta, iar echipamentele sunt concepute pentru a putea imprima pe majoritatea tipurilor de materiale. Oferim cernelurile compatibile, intr-o varietate mare de culori
Identificare automata VISION

IDENTIFICARE AUTOMATA

Echipamentele ofera avantaje multiple: TCO mai mic, precizie si eficienta la o configurare usoara si rapida, controlul proceselor de fabricatie si distributie devine mai eficient si permite luarea de decizii in timp real. Erori umane evitate.
Solutii etichetare

SOLUTII ETICHETARE

Etichetarea ofera informatii despre produse (provenienta, ingrediente, lot etc). Codurile de pe etichete permit producatorilor si consumatorilor sa identifice, sa autentifice si sa urmareasca marfurile pe intregul lant de aprovizionare
Consumabile si ambalaje

GAMA VASTA DE CONSUMABILE SI AMBALAJE

Consumabilele sunt esentiale pentru mentinerea fluxului de productie si reducerea orelor de nefunctionare. Actualizam si imbunatatim in mod constant gama de consumabile pentru a indeplini cerintele clientilor

🎯Vizitati-ne la Demo Metal Vest, Pavilion A, stand 001. Intrare gratuita

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos