Etichetare

Etichetarea ofera clientilor finali si tututor jucatorilor din lantul logistic informatii despre produse (provenienta, ingrediente, lot etc.), fiind una dintre componentele principale ale trasabilitatii. Codurile de pe etichete permit producatorilor si partenerilor comerciali, precum si consumatorilor si autoritatilor sa identifice, sa autentifice si sa urmareasca marfurile pe intregul lant de aprovizionare. Acestea sunt indispensabile pentru a sti unde, cand si de cine a fost fabricat un anumit produs: de unde a provenit, unde a fost procesat si fabricat, unde a fost stocat si expediat etc.

Trasabilitate incepe cu identificarea produselor si componentelor

Trasabilitatea produsului este deosebit de importanta pentru gestionarea sigura a retururilor, dar si pentru combaterea contrafacerii si asigurarea calitatii. Aceasta forma de identificare a produsului necesita, de obicei, etichete cu coduri de bare și alti identificatori care sa fie aplicati pe ambalajul produselor si unitatilor individuale.

Exista doua tipuri de trasabilitate: in urmarirea in aval, bunurile sunt urmarite de la producator la consumator. Este folosit de producatori pentru a restrange produsele critice despre care se stie ca sunt afectate de erori tehnice sau umane de-a lungul lantului de valoare si aprovizionare. In urmarirea in amonte, bunurile sunt urmarite de la consumator la producător. Permite consumatorilor sa recunoasca daca au cumparat unul dintre produsele afectate si sa il returneze vanzatorului sau producatorului in caz de retragere.

In oricare dintre cazuri, solutiile fiabile de codificare sunt cruciale pentru protectia marcii si siguranta consumatorilor.

Istoria inovatiilor Toshiba - partenerul nostru in solutii de imprimare si etichetare pentru trasabilitate
imprimante etichete toshiba

Imprimante pentru etichete in role

Solutia perfecta pentru orice aplicație de etichetare: dacă aveți nevoie sa imprimați chitante, etichete de expediere sau alte tipuri de etichete - Toshiba are solutia perfecta pentru toate nevoile dvs. de etichetare.

toshiba print apply aplex4

Imprimare & aplicare de etichete

Automatizati aplicatiile de etichetare din compania dvs. cu solutiile de print & apply. Rapiditate, precizie si viteza.

consumabile riboane etichete

Consumabile

Consumabile originale Toshiba care va ajuta sa prelungiti viata echipamentelor dvs. si sa obtineti imprimari de calitate. Etichete de dimensiuni variate, in rola sau coala, adeziv in functie de materialul pe care trebuie sa adere etc.

01

IMPRIMANTE

IMPRIMANTE pentru etichete in role

O imagine impecabila in ceea ce priveste calitatea imprimarii, eficienta si fiabilitatea brandului Toshiba in gama de imprimante pentru etichete.

gama imprimante etichete toshiba
imprimante etichete toshiba2

Gama de imprimante pentru etichete in role

Imprimante mobile, desktop, medii sau industriale pentru toate nevoile afacerii dvs.

IMPRIMANTE MOBILE

In miscare impreuna cu tine

Imprimantele mobile va sunt la indemana atunci cand sarcinile dumneavoastra va cer sa va deplasati. In lumea in continua si rapida miscare de astazi, este important sa putem reactiona rapid, cand si unde este nevoie.

Seria de imprimante mobile rezistente si durabile sunt usor de manevrat si gata sa functioneze în cele mai diverse medii de lucru.

imprimante mobile etichete toshiba

Aplicatii imprimante mobile

Gama de imprimante mobile Toshiba acopera diferite aplicatii, asigurandu-va că veti gasi o potrivire perfecta pentru nevoile dvs.

 • Retail: marcarea preturilor, etichetarea la raft, managementul cozilor, promotii, POS mobil
 • Depozite & Logistica : etichete de transport, facturi, urmarirea coletelor, note de livrare. Ruta optima de colectare a comenzilor.
 • Horeca: note de plata
 • Sanatate: identificarea unica a analizelor/documentelor medicale & urmarirea probelor de laborator
 • Servicii publice: pentru politie, operatori de utilitati, parcari si transport în comun pentru emiterea de amenzi, notificari de utilitati, citirea contoarelor etc.
 • Suport pentru muncile de teren: teste in teren si confirmare livrare produs/efectuare serviciu etc.

IMPRIMANTE DESKTOP

De partea ta

Modelele seriei de imprimante B-FV4 au fost dezvoltate de Toshiba ca ajutoare perfecte, silentioase in procesul de etichetare, flexibile, ce pot fi folosite  cu succes în spatii reduse. Cu un stil elegant, dar totodata rezistente si robuste, imprimantele din seria B-FV4 pot face fata cu usurinta chiar si unor sarcini de imprimare dificile.

imprimante desktop etichete toshiba

Aplicatii imprimante desktop

Compacte si ingenioase, dar suficient de puternice si flexibile pentru orice mediu si aplicatie – o serie de imprimante care sunt cu adevarat utilizabile in orice domeniu!

 • Administrare documentelor
 • Arhivarea documentelor, etichetele de adrese
 • Depozitare, logistica si servicii postale
 • Urmarirea coletelor, gestionarea depozitelor
 • Magazine de retail si supermarketuri
 • Preturi, promotii, marcaj la raft
 • Urmarirea documentelor/esantioanelor de document, ID-ul pacientului

IMPRIMANTE MEDII

Prin designul lor compact, cerintele de spatiu reduse si practica incarcare cu hartie prin partea de sus a imprimantei, precum si datorita conceptului de „manipulare frontala”, imprimantele Toshiba de gama medie pot fi usor integrate în orice mediu si orice spatiu, indiferent de marime.

imprimante medii etichete toshiba

Aplicatii imprimante medii

Designul ergonomic face din aceasta categorie de imprimante alegerea perfecta, silentioasa în timp ce imprimarea de calitate superioara si performantele exceptionale va asigura ca imprimantele se potrivesc perfect cu medii industriale robuste.

 • Industria alimentara
 • Retail
 • Administrativ
 • Bilete
 • Productie
 • Ambalare

IMPRIMANTE INDUSTRIALE

Cand mediul de productie devine mai solicitant

Imprimantele noastre industriale au un design robust si durabil si au fost construite pentru performante ridicate in industrie si productie. Gama larga de modele si optiuni va asigura ca veti gasi cea mai buna solutie „totul în unu” pentru nevoile dvs.

imprimante industriale etichete toshiba

Aplicatii imprimante industriale

O gama larga de imprimante industriale care acopera cele mai solicitante aplicatii pentru imprimarea industriala de mare capacitate.

 • Industrie si productie
 • Automotive
 • Chimica
 • Farmaceutica
 • Textila
 • Electronica
 • Alimente si bauturi
 • Transport si logistica
 

02

IMPRIMAREA SI APLICAREA DE ETICHETE

IMPRIMAREA & APLICAREA DE ETICHETE (PRINT & APPLY)

Automatizati procesul de etichetare in cadrul companiei dvs cu solutiile de print&apply:

 • Se adapteaza usor liniilor de productie
 • Ideal pentru etichete pentru paleti si etichete de expediere
 • Se preteaza pentru dimensiuni flexibile ale cutiilor sau produselor din aceeasi linie

 

Aplicatii:

 • Etichetarea produselor ambalate (alimentare sau non-alimentare), a cutiilor si paletilor
 • Productie, centrele de distributie, curierat, transport si logistica
toshiba print apply aplex 4

Toshiba Aplex 4 Print & Apply

Combinand APLEX4 cu seria B-EX4 de la Toshiba se creeaza o solutie completa, care nu necesită modificari sau reproiectarea liniilor de productie existente. Usor de intretinut, aceasta solutie gata de utilizare permite operarea in linie si creste eficienta fluxurilor de lucru in productie.

Această solutie ofera un sistem de imprimare si aplicare automata rentabil pentru o gama larga de aplicatii intr-o varietate de sectoare.

Foarte usor de instalat si de utilizat solutia autonoma ofera o trecere usoara de la etichetarea manuala la cea automata.

Beneficiile Toshiba Aplex 4 print & apply

Usor de integrat

Se adapteaza liniilor de productie

Eficienta crescuta

Automatizati operatiile manuale de aplicare etichete

Flexibilitate

Se preteaza dimensiunilor diferite ale produselor, cutiilor si paletiilor

Versatilitate

Gama larga de aplicatii intr-o varietate de sectoare

Descarca pliantul Toshiba Aplex 4 print & apply

03

CONSUMABILE

Consumabilele utilizate pentru imprimanta sunt de importanta vitala in orice solutie de imprimare a codurilor de bare. Calitatea tiparirii depinde de calitatea consumabilelor.

Toate riboanele certificate de Toshiba sunt proiectate si testate in combinatie cu imprimantele pentru a asigura cea mai inalta calitate de imprimare, minim de uzura al capului de imprimare si performante optime.

Va oferim si etichete in functie de necesitatile dvs.

 
consumabile ribon etichete toshiba
consumabile contracte livrare

Contracte de consumabile

Asigurati-va ca aveti permanent consumabilele necesare la preturi preferentiale cu ajutorul contractelor de consumabile.

Putem incheia contracte de livrare consumabile bazate pe nevoile dvs de consum, cu livrare cu o anumita periodicitate la sediul dvs.

NE PLAC PROVOCARILE

Indiferent daca vorbim despre automatizarea unor procese de baza sau aveti nevoie de ceva complet personalizat, va punem la dispozitie soluții pentru provocări de orice fel.

Completati formularul de mai jos cu cerintele dumneavoastra si va vom contacta sa discutam solutia potrivita.

Puteti folosi si datele de contact de mai jos